Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Samsung Galaxy S23 Ultra Softcase

46338
Prijs : € 17.95
Softcase Samsung Galaxy S23 Ultra met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Samsung Galaxy S23 Ultra is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Samsung Galaxy S23 Ultra softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Een van de meest populaire smartphones van dit moment is de Samsung Galaxy S23 Ultra. Het staat bekend om zijn gestroomlijnde ontwerp en krachtige specificaties, waardoor het het perfecte apparaat is voor iedereen die op zoek is naar een verbeterde telefoonervaring. Bescherm je nieuwe toestel met stijlvolle, hoogwaardige hoesjes die speciaal zijn ontworpen voor de Samsung Galaxy S23 Ultra. Met een reeks kleuren en materialen kunt u de perfecte hoes vinden die aan uw behoeften voldoet, of u nu op zoek bent naar bescherming tegen alledaagse stoten en krassen of iets robuusters dat bestand is tegen de barre omstandigheden en inspannende activiteiten. Krijg de ultieme combinatie van vorm, functie en mode met een unieke hoesoplossing die bij uw leven past.

De Galaxy S23 Ultra softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Samsung Galaxy S23 Ultra Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Samsung

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 4 dagen
Verscheept tussen 09/10/2023 en 11/10/2023

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Samsung Galaxy S23 Ultra?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.