Ontwerp nu je eigen hoesje
0

SAMSUNG Galaxy S23 Softcase

46345
Prijs : € 17.95
Softcase SAMSUNG Galaxy S23 met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de SAMSUNG Galaxy S23 is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De SAMSUNG Galaxy S23 softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Ben je op zoek naar een beschermhoes voor je Samsung Galaxy S23? Zoek niet meer! We hebben u gedekt om uw telefoon te beschermen tegen krassen, stoten en dagelijkse slijtage. Onze selectie van hoogwaardige hoesjes biedt maximale bescherming voor je telefoon zonder in te boeten aan stijl. Met een verscheidenheid aan kleuren en patronen kunt u uw telefoon personaliseren en tegelijkertijd beschermen. De hoesjes zijn gemaakt van duurzame materialen voor superieure bescherming en zijn ontworpen om perfect bij je Samsung Galaxy S23 te passen. Ze bieden gemakkelijke toegang tot alle poorten en knoppen en interfereren niet met het gebruik van uw telefoon. Wacht niet langer om je Samsung Galaxy S23 in stijl te beschermen. Bestel nu een hoesje op onze site en geniet van een snelle en betrouwbare levering.

De SAMSUNG Galaxy S23 softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

SAMSUNG Galaxy S23 Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Samsung

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 0 dagen
Verscheept tussen 24/05/2024 en 26/05/2024

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt SAMSUNG Galaxy S23?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.