Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Samsung Galaxy S24 Ultra Softcase

46680
Prijs : € 17.95
Softcase Samsung Galaxy S24 Ultra met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Samsung Galaxy S24 Ultra is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Samsung Galaxy S24 Ultra softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Maak kennis met de Samsung Galaxy S24 Ultra - het toppunt van smartphone technologie, gelanceerd op 17 januari 2024. Dit geavanceerde apparaat beschikt over een door AI verbeterd systeem, voor een naadloze werking en een ongeëvenaarde gebruikerservaring. Met zijn viervoudige camera-opstelling, inclusief een verbluffende 200 MP hoofdcamera, kunnen fotografie-enthousiastelingen het leven vastleggen met adembenemende details en helderheid. De S24 Ultra is voorzien van een 6,8-inch Dynamic AMOLED 2X-scherm, 12GB RAM en opties van 256GB, 512GB of 1TB interne opslag, om aan al uw opslagbehoeften te voldoen. Verkrijgbaar vanaf €1200 voor het basismodel, combineert de S24 Ultra luxe en prestaties in één stijlvol pakket.

De Galaxy S24 Ultra softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Samsung Galaxy S24 Ultra Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Samsung

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 6 dagen
Verscheept tussen 18/07/2024 en 22/07/2024

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Samsung Galaxy S24 Ultra?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.