Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Samsung Galaxy A13 4g Softcase

45982
Prijs : € 17.95
Softcase Samsung Galaxy A13 4g met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Samsung Galaxy A13 4g is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Samsung Galaxy A13 4g softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Samsung Galaxy A13 is een krachtige en populaire smartphone die geliefd is bij veel gebruikers over de hele wereld. Met zijn gestroomlijnde ontwerp, geavanceerde camerafuncties en soepele gebruikersinterface is het gemakkelijk in te zien waarom de a13 zo populair is. Hoewel al deze eigenschappen de Samsung Galaxy A13 tot een geweldige telefoon maken, maken ze hem ook kwetsbaar voor beschadiging. Slechts één onbedoelde val kan leiden tot glasscheuren, bekraste schermen en andere problemen die de functionaliteit van uw apparaat drastisch kunnen verminderen. Om deze problemen te voorkomen, kiezen veel gebruikers ervoor om hun telefoons te beschermen met beschermende hoesjes. De hoesjes zijn ontworpen om robuuste bescherming te bieden tegen stoten en vallen, waardoor de buitenkant van uw apparaat wordt beschermd tegen beschadiging. Bovendien maken veel hoesjes gebruik van schokabsorberende materialen die je telefoon verder beschermen tegen schade in het geval van een val. Dus als u waarde hecht aan uw mobiele ervaring en uw telefoon zo lang mogelijk veilig wilt houden, is het essentieel dat u deze beschermt met een hoogwaardige beschermhoes. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw telefoon er jarenlang goed uitziet en goed blijft werken, maar het geeft u ook gemoedsrust elke keer dat u hem de hele dag door gebruikt. Niemand wil zich immers zorgen maken over het beschadigen van zijn kostbare telefoon. Als het om telefoonhoesjes gaat, past één maat niet allemaal. Met een hoesje op maat voor je Samsung Galaxy A13 kun je het perfecte ontwerp kiezen dat bij je persoonlijke stijl past. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke look of iets funkier, je kunt een hoesje op maat vinden dat precies bij je past. Bovendien biedt een op maat gemaakte case superieure bescherming voor uw telefoon. Met een op maat gemaakt ontwerp, past het perfect bij je telefoon en beschermt het tegen stoten en vallen. Bovendien kunt u met een breed scala aan materialen om uit te kiezen, waaronder stevig polycarbonaat en zachte siliconen, een op maat gemaakte hoes vinden die aan uw behoeften voldoet. Dus als je op zoek bent naar de perfecte manier om je Samsung Galaxy A13 te beschermen en te personaliseren, overweeg dan om te investeren in een gepersonaliseerd hoesje.

De Galaxy A13 4g softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Samsung Galaxy A13 4g Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Samsung

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 5 dagen
Verscheept tussen 22/04/2024 en 24/04/2024

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Samsung Galaxy A13 4g?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.