Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Iphone 6s Softcase

36845
Prijs : € 22.95
Softcase Iphone 6s met foto's baby
Op voorraad
5 etoiles 5 /5 (1 customer Reviews)

De softcase voor de Iphone 6s is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Iphone 6s softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

De iPhone 6s komt exact overeen met de iphone 6 eerder uitgebracht in zijn ontwerp. 6s iPhone heeft een 4,7 inch scherm. Elke val een nieuwe iPhone. En elk oneven jaar nu, haar evolutie "S". Dit keer is het de beurt aan de iPhone 6s om zijn uiterlijk te maken. De Apple-smartphone werd uitgebracht in september 2015. De look is hetzelfde als de iPhone 6, door oplichters binnen, de telefoon ziet er krachtiger. Apple kondigde een Touch-ID-lezer 2 keer sneller dan de vorige generatie tot nu toe. En in feite is dit het geval. De lezer is ook zo snel dat tegen de tijd dat nog niet genoeg tijd om een ​​blik op het moment, zeer korte tijd de normale ontgrendelen nemen. Indrukwekkend en uiteindelijk dicht genoeg bij de door Huawei Honor voorgestelde experiment en de S Mate en 7. De andere fysieke en ergonomische nieuwigheid is natuurlijk de beroemde 3D Touch. Voor deze smartphone in de vraag, hebben wij diverse beschermende hoesjes ontwikkeld om het grootste aantal tevreden te stellen. Voor kleinere budgetten, maakt u een iPhone 6s schil van een stijf materiaal. het is onze lichtste en prima bescherming. enkelwandige biedt ook voor de iPhone 6s silicone passen, het is flexibel en onbreekbaar materiaal, het is een beetje dikker dan een stijve carrosserie en heeft randen die komen om het scherm te dekken verhoogd . Tot slot heb je volledig uit onze portfolio zaak en workshop in onze werkplaats, de echte Made in France! Ons geval kunt u de smartphone volledig te beschermen met de klep op het scherm. U kiest uw telefoon shell!

De Iphone 6s softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Iphone 6s Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Apple

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 7 dagen
Verscheept tussen 29/09/2021 en 01/10/2021

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Iphone 6s?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.