Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Wiko Harry Softcase

40201
Prijs : € 17.95
Softcase Wiko Harry met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Wiko Harry is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Wiko Harry softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Harry's Wiko Franse telefoon merk biedt interessante mogelijkheden. We vinden een 5-inch HD-scherm, maar het model onderscheidt zich in de prestaties: een chip met vier Cortex-A53 cores op 1,3 GHz met een Mali-T720 GPU en 3 GB RAM. We vinden hier ook een 5-inch HD-scherm, maar het model onderscheidt zich in de prestaties: een chip met vier Cortex-A53 cores op 1,3 GHz met een Mali-T720 GPU en 3 GB RAM. Kortom als je de keuze gemaakt van deze telefoon is lang te houden! Dus bescherm uw scherm met een originele beschermende schelp en aanpasbare volgens uw wensen.

De Harry softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Wiko Harry Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Wiko

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 8 dagen
Verscheept tussen 29/08/2022 en 31/08/2022

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Wiko Harry?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.