Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Samsung Galaxy S10 5g Softcase

42971
Prijs : € 17.95
Softcase Samsung Galaxy S10 5g met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Samsung Galaxy S10 5g is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Samsung Galaxy S10 5g softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

De Samsung Galaxy S10 5G is een premium smartphone die indrukwekkende specificaties en prestaties biedt. Het heeft een groot 6,7-inch Quad HD+-scherm, vier camera's aan de achterkant en een krachtige Qualcomm Snapdragon 855-processor. De telefoon ondersteunt ook 5G-netwerken, waardoor het een van de eerste apparaten is die deze draadloze technologie van de volgende generatie biedt. Qua design is de Galaxy S10 5G vergelijkbaar met de standaard Galaxy S10, met enkele subtiele verschillen. Het meest opvallende verschil is de toevoeging van een vierde camera aan de achterkant van de telefoon. Deze camera wordt gebruikt voor dieptewaarneming en helpt bij het bereiken van nauwkeurigere bokeh-effecten in foto's. De Galaxy S10 5G is een indrukwekkende smartphone die ultramoderne functies en prestaties biedt. De hoge prijs kan voor sommige gebruikers echter een afschrikmiddel zijn.

De Galaxy S10 5g softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Samsung Galaxy S10 5g Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Samsung

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 9 dagen
Verscheept tussen 12/12/2022 en 14/12/2022

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Samsung Galaxy S10 5g?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.