Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Alcatel 3C Softcase

40827
Prijs : € 17.95
Softcase Alcatel 3C met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Alcatel 3C is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Alcatel 3C softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Hoe je laptop hoesje voor Alcatel 3C? Heel eenvoudig door een schaal te kiezen met een afdruk die u bevalt. Maar ook een nuttige bescherming die niet alleen mooi, maar ook effectief is als uw laptop valt. Daarom bieden we alleen siliconenhoezen aan. Onze siliconen zijn gemaakt van een onbreekbare gel die valpartijen helpt dempen. Het is een echte schokbestendige behuizing waarmee je de levensduur van je mobiel kunt verlengen. Hoe weet ik welke Alcatel ik bezit? Ga naar de instellingen van je Android-telefoon en bekijk de lijnnaam van het model; De codenaam van de Alcatel 3c is 5026A of 5026C.

De 3C softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Alcatel 3C Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Alcatel

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 0 dagen
Verscheept tussen 26/05/2023 en 28/05/2023

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Alcatel 3C?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.