Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Hoesje Je peux pas jai Patrick Bruel voor One Plus

door Cadeaux

Bescherm uw iPhone, Samsung, met onze aanpasbare telefoon Je peux pas jai Patrick Bruel schaal. Creëer de romp van je dromen voor meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.

€ 15
Op voorraad
pago seguro

Beschrijving van het product

hoe oud is patrick bruel

In 2019 werd hij 59 jaar oud. Hij werd geboren op 14 mei 1959.

Waarom Patrick Bruel

De toekomstige ster werd geboren Patrick Benguigui en keert terug naar de oorsprong van zijn pseudoniem. Het pseudoniem Bruel is niet de vrucht van een echte rijping, maar eerder een ontdekking op het allerlaatste moment die, in tegenstelling tot wat een hardnekkige legende beweert, helemaal niet gekoppeld is aan Jacques Brel, een van zijn idolen. De ster wilde de vorige dag een andere naam om de poster te maken van De slag van sirocco.

Waar idool van de jonge mensen van een hele generatie, die de groupies schreeuwden terwijl hij zijn stem brak, zingt Patrick Bruel ook hij speelt films en bluft poker. Hij is een van de meest populaire Franse zangers.

One Plus Hoesje

One Plus One, One Plus X, OnePlus 10 Pro 5G, Oneplus 10T, OnePlus 3, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6, Oneplus 6T, OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, OnePlus 8, Oneplus 8 Pro, OnePlus 8T, OnePlus 9, OnePlus 9 Pro, Oneplus Nod 2T, OnePlus NORD, OnePlus Nord 2, OnePlus Nord CE 2 5G, OnePlus Nord CE 5G, OnePlus Two,

Onze telefoonshell is beschikbaar voor alle One Plus modellen.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.