Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Hoesje Checo Perez And Max Verstappen voor Crosscall

door akyanyme

Bescherm uw iPhone, Samsung, met onze aanpasbare telefoon Checo Perez And Max Verstappen schaal. Creëer de romp van je dromen voor meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.

€ 19
Op voorraad
pago seguro

Beschrijving van het product

Checo Perez en Max Verstappen zijn twee van de meest getalenteerde jonge coureurs in de Formule 1. Beiden hebben enorm veel talent en potentieel getoond en zijn momenteel verwikkeld in een hevig gevecht om het kampioenschap. Hier zijn enkele belangrijke dingen die u moet weten over deze twee piloten. Checo Perez is een Mexicaanse coureur die in 2011 zijn Formule 1-debuut maakte. Hij bracht twee jaar door bij Sauber voordat hij naar McLaren verhuisde, waar hij sinds 2013 racet. Perez wordt al lang beschouwd als een van de meest veelbelovende talenten van de sport, en hij brak uiteindelijk door met een overwinning in de Sakhir Grand Prix van 2020. Perez staat bekend om zijn agressieve rijstijl en hij leidt momenteel het kampioenschap met een kleine marge op Max Verstappen. Max Verstappen is een Nederlandse coureur die zijn Formule 1-debuut maakte in 2015. Hij vestigde zich al snel als een van de helderste sterren van de sport en won races in zijn tweede seizoen. Verstappen staat bekend om zijn gedurfde inhaalacties en agressieve rijstijl, en hij heeft momenteel meer overwinningen dan elke andere coureur onder de 25.

Crosscall Hoesje

Crosscall Action X3, Crosscall Action x5, Crosscall Core M4, Crosscall Core M5, Crosscall Core X4, Crosscall CORE X5, Crosscall Core-X3, Crosscall CORE-X4 NEO, Crosscall Trekker X3, Crosscall Trekker X4, Crosscall Trekker-M1 / Trekker-M1 Core,

Onze telefoonshell is beschikbaar voor alle Crosscall modellen.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.