Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Hoesje Angry Girl voor Apple

door akyanyme

Bescherm uw iPhone, Samsung, met onze aanpasbare telefoon Angry Girl schaal. Creëer de romp van je dromen voor meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.

€ 19
Op voorraad
pago seguro

Beschrijving van het product

Mijn vrienden, vandaag nodig ik jullie uit om in een intense scène vol karakter te duiken. Dit beeld is een belichaming van kracht en vastberadenheid, vertegenwoordigd door een boze superheldin. In het midden van de illustratie valt onze superheldin op. Gekleed in haar superheldenoutfit straalt ze onmiskenbare kracht uit. Zijn gelaatstrekken zijn gespannen van woede, zijn ogen flitsen. Ze is klaar voor actie, klaar om elk onrecht te bestrijden. Ze is het symbool van rebellie, van de weigering van onderdrukking. De achtergrond van het beeld is een mengeling van rode en zwarte tinten, kleuren die woede oproepen en de intensiteit van het moment. Het contrast tussen de superheldin en de achtergrond geeft de illustratie een dramatische dimensie en versterkt de impact van de scène. Deze illustratie is niet alleen een beeld, het is een hymne aan verzet, aan de strijd tegen onrecht. Als je naar haar kijkt, zie je niet alleen een boze superheldin, maar voel je de volle kracht van haar vastberadenheid, het volle gewicht van haar woede. Het is een uitnodiging om te vechten voor het goede, om nooit op te geven bij onrecht.

Apple Hoesje

Airpods, Airpods Pro, Ipad 2, Ipad 3, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Iphone 15, Iphone 15 Plus, Iphone 15 Pro, Iphone 15 Pro Max, Iphone 4, Iphone 4S, Iphone 5, Iphone 5C, Iphone 5S, Iphone 6 4.7, Iphone 6 Plus 5.5, Iphone 6s, Iphone 6s Plus, Iphone 7 / Iphone 8 / iPhone SE 2020, Iphone 7 Plus / iPhone 8 Plus, Iphone SE 2016, Iphone X / Iphone XS, Iphone Xr, Iphone Xs Max, iPod Touch 4, Ipod Touch 5, Ipod Touch 6,

Onze telefoonshell is beschikbaar voor alle Apple modellen.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.