Ontwerp nu je eigen hoesje
0

TCL 40R Softcase

46550
Prijs : € 17.95
Softcase TCL 40R met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de TCL 40R is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De TCL 40R softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Accessoires voor TCL 40 R 5G Ondanks een bescheiden technische fiche kan de TCL 40 R 5G aan de basisbehoeften voldoen. Als u hem heeft aangeschaft of van plan bent dit te doen, ontdek dan ons assortiment accessoires die er het beste bij passen. 1. Beschermhoesjes: Bescherm uw TCL 40 R 5G tegen stoten en krassen met onze hoesjes die zijn aangepast aan de vorm. Ze zijn ontworpen om optimale beveiliging te bieden en tegelijkertijd gemakkelijke toegang tot knoppen en poorten te behouden. 2. Schermbeschermers: Het 6,6-inch LCD-paneel verdient een beschermingslaag. Onze films garanderen bescherming tegen krassen en zorgen tegelijkertijd voor een intacte tastgevoeligheid. Kenmerken van de TCL 40 R 5G: 5G-chip: Dimensity 700 van MediaTek. 4 GB RAM. 6,6-inch LCD-scherm, 90 Hz, HD+ definitie. Android 12 (update naar Android 13 gepland). Prijs: € 219.

De 40R softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

TCL 40R Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: TCL

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 0 dagen
Verscheept tussen 29/02/2024 en 02/03/2024

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt TCL 40R?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.