Ontwerp nu je eigen hoesje
0

TCL 406 Softcase

46548
Prijs : € 17.95
Softcase TCL 406 met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de TCL 406 is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De TCL 406 softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Optimaliseer het gebruik van uw TCL 406 met ons assortiment speciale accessoires, ontworpen om u een verrijkte en compromisloze gebruikerservaring te bieden. 1. Beschermhoesjes: Bescherm en styleer uw TCL 406 met onze op maat gemaakte hoesjes. Zorg ervoor dat uw telefoon in onberispelijke staat blijft en benadrukt het ontwerp. 2. Beschermfolies en ramen: Bescherm het 6,6 inch LCD-scherm van je smartphone tegen krassen en stoten. Onze beschermers bieden perfecte helderheid en behouden tegelijkertijd een optimaal tactiel reactievermogen. Kenmerken van de TCL 406: 6,6-inch LCD-scherm, 720x1600 pixeldefinitie met NXTVision-technologie. Android 13 met regelmatige updates gegarandeerd. Dubbele luidsprekers voor een meeslepende geluidservaring. 5000 mAh-batterij voor een langere levensduur van de batterij. 13 megapixel fotosensor aan de achterkant en 2 megapixel secundaire sensor. 8 megapixel front-end. Vingerafdruklezer aan de zijkant voor snelle en veilige authenticatie. Prijs: € 129.

De 406 softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

TCL 406 Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: TCL

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 5 dagen
Verscheept tussen 23/04/2024 en 25/04/2024

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt TCL 406?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.