Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Alcatel Shine Lite Softcase

39564
Prijs : € 17.95
Softcase Alcatel Shine Lite met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Alcatel Shine Lite is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Alcatel Shine Lite softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Alcatel Shine Lite 5080X is een 4G-smartphone, GPS-functie, het besturingssysteem Android 6.0 Heemst, 13 MP achteruitrijcamera, camera aan de voorkant 5 MP, Bluetooth, WiFi, MP3-speler, video, FM-radio, Nano SIM-kaart gebruikersgeheugen 16 GB microSD-kaartslot tot 128 GB. een mooie telefoon tegen een aantrekkelijke prijs die is nog steeds vrij groot en je moet beschermen met een schil van effectieve bescherming. Voor deze Mobilinnov heeft verschillende types van bescherming die u kunt aanpassen met uw eigen foto's ontwikkeld.

De Shine Lite softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Alcatel Shine Lite Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Alcatel

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 0 dagen
Verscheept tussen 24/02/2024 en 26/02/2024

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Alcatel Shine Lite?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.