Ontwerp nu je eigen hoesje
0

SAMSUNG Galaxy S23 Plus Softcase

46346
Prijs : € 17.95
Softcase SAMSUNG Galaxy S23 Plus met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de SAMSUNG Galaxy S23 Plus is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De SAMSUNG Galaxy S23 Plus softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Voor degenen die op zoek zijn naar buitengewone bescherming voor hun Samsung Galaxy S23+, hebben we de perfecte oplossing - gepersonaliseerde en originele telefoonhoesjes. Onze selectie hoesjes is zo ontworpen dat ze perfect bij je toestel passen, terwijl ze een unieke stijl toevoegen die niet kan worden bereikt met andere telefoonhoesjes. Van robuuste hoesjes van militaire kwaliteit tot transparante pc-materialen waarmee je het ontwerp van je apparaat kunt laten zien, je vindt de perfecte combinatie van bescherming en mode in onze collectie. Met tientallen levendige kleuren en gestructureerde oppervlakken om uit te kiezen, hoef je geen genoegen meer te nemen met saaie, in de winkel gekochte ontwerpen. Vind vandaag nog het perfecte hoesje voor je Samsung Galaxy S23 Plus!

De SAMSUNG Galaxy S23 Plus softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

SAMSUNG Galaxy S23 Plus Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Samsung

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 5 dagen
Verscheept tussen 24/06/2024 en 26/06/2024

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt SAMSUNG Galaxy S23 Plus?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.