Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Samsung Galaxy A14 Softcase

46368
Prijs : € 17.95
Softcase Samsung Galaxy A14 met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Samsung Galaxy A14 is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Samsung Galaxy A14 softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Bescherm en personaliseer je Samsung Galaxy A14 4G met onze unieke beschermhoesjes op Mobilinnov! Onze hoesjes zijn speciaal ontworpen voor je 6,6-inch smartphone en bieden optimale bescherming terwijl ze je Galaxy A14 4G een vleugje elegantie en persoonlijkheid geven. De hoesjes die beschikbaar zijn op Mobilinnov zijn ontworpen om schokken en krassen te weerstaan, waardoor de integriteit van uw kostbare telefoon behouden blijft. Met ons brede scala aan ontwerpen en materialen vindt u de perfecte hoes om uw stijl uit te drukken en uw individualiteit te bevestigen. Of je nu op zoek bent naar een onopvallend, minimalistisch hoesje of een gedurfd, kleurrijk ontwerp, onze site heeft opties voor iedereen. Bovendien zijn onze hoesjes zo ontworpen dat ze perfect passen bij je Samsung Galaxy A14 4G, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alle telefoonfuncties, knoppen en poorten. Wacht niet langer en ontdek onze ruime keuze aan hoesjes voor de Samsung Galaxy A14 4G. Krijg vandaag nog de bescherming en stijl die uw smartphone verdient!

De Galaxy A14 softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Samsung Galaxy A14 Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Samsung

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 0 dagen
Verscheept tussen 24/05/2024 en 26/05/2024

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Samsung Galaxy A14?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.