Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Oneplus 6T Softcase

41136
Prijs : € 17.95
Softcase Oneplus 6T met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Oneplus 6T is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Oneplus 6T softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

november 2018 markeert de komst van de nieuwe OnePlus, een variant van OnePlus 6. Dit is de OnePlus 6t. Uitmuntendheid voor minder dan 600 €! Alvorens onze soorten bescherming voor 6t OnePlus, willen wij u informeren dat OnePlus 6 hoesjes zijn niet identiek aan die van de OnePlus 6t. Beide telefoons met verschillende dimensies.

Onze hoesje OnePlus 6t siliconen omhulsel van uw smartphone en bieden hem een ​​schokabsorberende hoesje bij een val! Gezien de prijs van de telefoon, niet voorbijgaan aan de bescherming, en bieden de beste om je mobiel.

Hoe om te weten OnePlus 6 of OnePlus 6t?

We zullen ons richten op informatie 6T-techniek om u te helpen bepalen welke beschermende schaal u nodig heeft. De 6T is uitgerust met een OPTIC-vingerafdruklezer die zich direct onder het scherm bevindt. Daarom is het moeilijk om de smartphone te ontgrendelen door uw vinger op het scherm met natte of vette vingers. De OnePlus 6T biedt altijd gezichtsherkenning, wachtwoord of ontgrendelingsschema.

De Oneplus 6T softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Oneplus 6T Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: One Plus

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 5 dagen
Verscheept tussen 24/06/2024 en 26/06/2024

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Oneplus 6T?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.