Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Iphone 7 / Iphone 8 / iPhone SE 2020 Softcase

39367
Prijs : € 17.95
Softcase Iphone 7 / Iphone 8 / iPhone SE 2020 met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Iphone 7 / Iphone 8 / iPhone SE 2020 is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Iphone 7 / Iphone 8 / iPhone SE 2020 softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Als je net gekocht van de nieuwste iPhone 7, moet u het te beschermen tegen vallen, schokken en krassen. Deze 7e generatie iPhone is te koop vanaf september 2016. U kunt kiezen uit ons assortiment of een hoes om uw iPhone7 beschermen. Wij bieden beschermhoesjes voor Iphone gedrukt en geproduceerd in Frankrijk met edele materialen, zonder welke de bescherming die je tijd kunnen garanderen. Bij de selectie van de gevallen en dekking voor u voorstelt zorgen wij ervoor om te controleren of de producten zijn praktisch en functioneel. Ze laten bijgevolg perfect gebruik van uw Iphone 7 in alle omstandigheden. Ons team besteedt veel zorg aan de selectie van de producten die wij te koop aanbieden, omdat we meestal wat je verwacht. Aandacht iPhone cases bieden wij 7 niet compatibel zijn als je nodig hebt om de schaal Iphone 7 Plus. Onze beschermende hoesjes 7 iPhone kan worden gemaakt met jouw foto's. De iPhone 7 drastisch verbetert de iPhone ervaring, zelfs in de meest fundamentele aspecten. Hij opende de ultra-geavanceerde camerasystemen. Het biedt prestaties en een nooit eerder gezien op een iPhone autonomie. Het omvat stereo speakers voor een totaal geluid onderdompeling. Het beschikt over de meest briljante iPhone-scherm en helderder. Het is splash-bestendig en water. En haar macht is om zijn uiterlijk aan te passen. Het draait op iOS 10. Update: Onze bescherming voor iphone 7 is beschikbaar om uw iphone 8 te beschermen.

De Iphone 7 / Iphone 8 / iPhone SE 2020 softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Iphone 7 / Iphone 8 / iPhone SE 2020 Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Apple

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 5 dagen
Verscheept tussen 24/06/2024 en 26/06/2024

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Iphone 7 / Iphone 8 / iPhone SE 2020?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.