Ontwerp nu je eigen hoesje
0

HONOR Magic 4 Lite 5G Softcase

46132
Prijs : € 17.95
Softcase HONOR Magic 4 Lite 5G met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de HONOR Magic 4 Lite 5G is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De HONOR Magic 4 Lite 5G softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

De HONOR Magic 4 Lite-smartphone is een budgettoestel dat een aantal functies biedt die normaal alleen op duurdere modellen te vinden zijn. Om te beginnen heeft de telefoon een groot 6,3-inch scherm, wat hem ideaal maakt om op internet te surfen, video's te bekijken en games te spelen. De telefoon is ook uitgerust met een krachtige octa-core processor, die zorgt voor soepele prestaties, zelfs bij multitasking. Op het gebied van fotografie biedt de HONOR Magic 4 Lite-smartphone een drievoudige camera-instelling met een 16 MP primaire sensor, een 2 MP dieptesensor en een 2 MP macrosensor. Hierdoor maak je geweldige foto's met bokeh-effecten, maar ook close-up foto's met indrukwekkende details. Over het algemeen is de HONOR Magic 4 Lite-smartphone een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een budgetapparaat dat geen concessies doet aan functies of prestaties.

De HONOR Magic 4 Lite 5G softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

HONOR Magic 4 Lite 5G Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Huawei

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 0 dagen
Verscheept tussen 24/05/2024 en 26/05/2024

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt HONOR Magic 4 Lite 5G?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.