Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Selecteer hieronder uw Wileyfox om het volledige aanbod aan hoesjes te bekijken.

Een hoesje voor uw Wileyfox

Als u uw telefoon tegen schade wilt beschermen, is het verstandig om één van de talrijke Wileyfox hoesjes aan te schaffen.

Mobilinnov.nl is de specialist om jouw iPhone 6 hoesjes te ontwerpen.

De Wileyfox hoesjes zijn te ontwerpen met een groot assortiment verschillende materialen: Softcase hoesjes gemaakt van siliconen, Hardcase hoesjes van kunststof, Flipcases van leer en Ultralight Design hoesjes die de strakke vormen van jouw Wileyfox) in ere laat!

Maak helemaal zelf een Wileyfox hoesje met eigen foto,logo of unieke tekst. De Wileyfox hoesjes zijn natuurlijk ook in verschillende kleuren beschikbaar. Klik eenvoudig op het telefoonhoesje die je graag zou willen hebben en begin nu met een Wileyfox hoesje ontwerpen.

Optimale bescherming

Wileyfox hoesjes beschermen ook tegen schade aan het systeem van uw smartphone. Het kan voorkomen dat de telefoon na een val begint te haperen of helemaal dienst weigert. Wileyfox hoesjes zitten strak om het toestel en vangen hierdoor de grootste klappen op. Hierdoor hoeft u niet te vrezen om na één klap al uw nummers, berichten en foto’s kwijt te zijn. Een Wileyfox hoesje is dus een kleine investering waarmee u grote schade voorkomt.

Wileyfox hoesjes beschermen bovendien tegen ontsierende schade zoals:

  • Krassen op de behuizing en het scherm
  • Afkalvende randjes
  • Barsten in het scherm
  • Een ruim aanbod

Mobilinnov.nl biedt een ruim aanbod telefoonhoesjes voor alle populaire Wileyfox modellen. Hierdoor vindt u altijd een hoesje dat precies bij ú past. Of u nu houdt van strak en zakelijk of vrolijk en extravagant, u vindt altijd een hoesje dat helemaal aan uw wensen voldoet. Kijk nu bij het aanbod van Wileyfox hoesjes voor uw telefoon en bestel vandaag nog één van die geweldige Wileyfox hoesjes.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.