Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Selecteer hieronder uw Archos om het volledige aanbod aan hoesjes te bekijken.

Een hoesje voor uw Archos

Als u uw telefoon tegen schade wilt beschermen, is het verstandig om één van de talrijke Archos hoesjes aan te schaffen.

Mobilinnov.nl is de specialist om jouw iPhone 6 hoesjes te ontwerpen.

De Archos hoesjes zijn te ontwerpen met een groot assortiment verschillende materialen: Softcase hoesjes gemaakt van siliconen, Hardcase hoesjes van kunststof, Flipcases van leer en Ultralight Design hoesjes die de strakke vormen van jouw Archos) in ere laat!

Maak helemaal zelf een Archos hoesje met eigen foto,logo of unieke tekst. De Archos hoesjes zijn natuurlijk ook in verschillende kleuren beschikbaar. Klik eenvoudig op het telefoonhoesje die je graag zou willen hebben en begin nu met een Archos hoesje ontwerpen.

Optimale bescherming

Archos hoesjes beschermen ook tegen schade aan het systeem van uw smartphone. Het kan voorkomen dat de telefoon na een val begint te haperen of helemaal dienst weigert. Archos hoesjes zitten strak om het toestel en vangen hierdoor de grootste klappen op. Hierdoor hoeft u niet te vrezen om na één klap al uw nummers, berichten en foto’s kwijt te zijn. Een Archos hoesje is dus een kleine investering waarmee u grote schade voorkomt.

Archos hoesjes beschermen bovendien tegen ontsierende schade zoals:

  • Krassen op de behuizing en het scherm
  • Afkalvende randjes
  • Barsten in het scherm
  • Een ruim aanbod

Mobilinnov.nl biedt een ruim aanbod telefoonhoesjes voor alle populaire Archos modellen. Hierdoor vindt u altijd een hoesje dat precies bij ú past. Of u nu houdt van strak en zakelijk of vrolijk en extravagant, u vindt altijd een hoesje dat helemaal aan uw wensen voldoet. Kijk nu bij het aanbod van Archos hoesjes voor uw telefoon en bestel vandaag nog één van die geweldige Archos hoesjes.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.