Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Hoesje FC Porto voor Crosscall

door sportShirt

Bescherm uw iPhone, Samsung, met onze aanpasbare telefoon FC Porto schaal. Creëer de romp van je dromen voor meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.

Su funda FC Porto: ¡agregue su nombre o el nombre de su jugador favorito y el número de su elección y vea el resultado en vivo!

ELECCIÓN DE SU TELÉFONO

€ 9.95
Op voorraad
pago seguro

Beschrijving van het product

De Futebol Clube do Porto, meestal afgekort tot FC Porto of FCP, is een Portugese voetbalclub in de stad Porto. De rivalen zijn de benfica Lissabon, en de sportclub van Portugal.

Estádio do Dragão

Dit is het nieuwe stadion. Hij verving Estádio das Antas. Het is het eerste Europese stadion dat het Europese "greenlight" -certificaat heeft behaald. Het stadion is aangewezen als niveau A voor de ontvangst van internationale sportevenementen.

Het FC Porto-symbool

De draak is het legendarische dier dat de FC beschermt Porto. Hij wordt verondersteld zijn tegenstanders te verslaan door zijn verwoestende vuur.

Crosscall Hoesje

Crosscall Action X3, Crosscall Action x5, Crosscall Core M4, Crosscall Core M5, Crosscall Core X4, Crosscall CORE X5, Crosscall Core-X3, Crosscall CORE-X4 NEO, Crosscall Trekker X3, Crosscall Trekker X4, Crosscall Trekker-M1 / Trekker-M1 Core,

Onze telefoonshell is beschikbaar voor alle Crosscall modellen.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.