Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Hoesje Pixel Retro Mandalorian voor Apple

door akyanyme

Bescherm uw iPhone, Samsung, met onze aanpasbare telefoon Pixel Retro Mandalorian schaal. Creëer de romp van je dromen voor meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.

€ 19
Op voorraad
pago seguro

Beschrijving van het product

Ah, mijn vrienden, laat me jullie vandaag een kunstwerk presenteren dat een charmante knipoog is naar twee fascinerende werelden: het universum van Star Wars en dat van retro-gaming. Deze illustratie is een viering van de avontuurlijke geest van de Mandalorian, maar ook een eerbetoon aan de pixel-esthetiek van retro-videogames. In het midden van dit beeld staat onze held, de Mandalorian, korrelig alsof hij rechtstreeks uit een videogame uit de jaren 80 komt. Ondanks deze vereenvoudigde weergave herkennen we onmiddellijk zijn karakteristieke silhouet, zijn emblematische pantser en zijn beroemde helm. Aan zijn zijde geeft de kleine Grogu (ook bekend als "Baby Yoda"), net zo korrelig, een vleugje tederheid aan het beeld. De achtergrond van de afbeelding, ook in pixelstijl, toont een woestijnlandschap dat doet denken aan de vele werelden die de Mandaloriaan tijdens zijn avonturen heeft doorkruist. De sterrenhemel voegt een vleugje mysterie toe en versterkt de sfeer van intergalactisch avontuur. Deze illustratie is niet zomaar een afbeelding, het is een nostalgische reis naar retro videogames, terwijl het een avontuur is in het Star Wars-universum. Als je ernaar kijkt, zie je niet alleen de Mandalorian in pixels, je voelt alle nostalgie van videogames van weleer, terwijl je de avonturen van de premiejager deelt in een sterrenstelsel ver, ver weg... Het is een uitnodiging om je innerlijke kind te herontdekken , om de uitgestrekte ruimte te verkennen en buitengewone avonturen te beleven met de Mandalorian en Grogu.

Apple Hoesje

Airpods, Airpods Pro, Ipad 2, Ipad 3, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Iphone 15, Iphone 15 Plus, Iphone 15 Pro, Iphone 15 Pro Max, Iphone 4, Iphone 4S, Iphone 5, Iphone 5C, Iphone 5S, Iphone 6 4.7, Iphone 6 Plus 5.5, Iphone 6s, Iphone 6s Plus, Iphone 7 / Iphone 8 / iPhone SE 2020, Iphone 7 Plus / iPhone 8 Plus, Iphone SE 2016, Iphone X / Iphone XS, Iphone Xr, Iphone Xs Max, iPod Touch 4, Ipod Touch 5, Ipod Touch 6,

Onze telefoonshell is beschikbaar voor alle Apple modellen.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.