Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Hoesje Eyes Rocket voor Apple

door akyanyme

Bescherm uw iPhone, Samsung, met onze aanpasbare telefoon Eyes Rocket schaal. Creëer de romp van je dromen voor meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.

€ 19
Op voorraad
pago seguro

Beschrijving van het product

Beste vrienden, vandaag presenteer ik jullie een illustratie die een ware ode is aan ruimteverkenning en avontuur. Dit beeld is een ontmoeting met de levendige en vastberaden blik van het beroemde personage Rocket Raccoon uit het Marvel-universum. In het hart van dit kunstwerk steken de doordringende ogen van Rocket af tegen een zwarte ruimteachtergrond met sterrenhemel. Die ogen zijn het echte middelpunt van het beeld, brandend van felle intensiteit en wilskracht, een bewijs van Rockets roekeloze en gedurfde aard. De zwarte sterrenachtergrond in de ruimte benadrukt de diepte van Rockets blik en geeft het beeld een sfeer van interstellaire verkenning en avontuur. Het is alsof je, door in zijn ogen te kijken, wordt uitgenodigd om met Rocket mee te gaan in zijn buitengewone ruimteavonturen. Deze illustratie is niet zomaar een afbeelding, het is een venster op het universum van Rocket Raccoon. Als je naar haar kijkt, zie je niet alleen de ogen van Rocket, maar voel je al haar vastberadenheid, moed en honger naar avontuur. Het is een uitnodiging om de ruimte te verkennen, het onbekende uit te dagen en Rocket te vergezellen in zijn ongelooflijke interstellaire avonturen.

Apple Hoesje

Airpods, Airpods Pro, Ipad 2, Ipad 3, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Iphone 15, Iphone 15 Plus, Iphone 15 Pro, Iphone 15 Pro Max, Iphone 4, Iphone 4S, Iphone 5, Iphone 5C, Iphone 5S, Iphone 6 4.7, Iphone 6 Plus 5.5, Iphone 6s, Iphone 6s Plus, Iphone 7 / Iphone 8 / iPhone SE 2020, Iphone 7 Plus / iPhone 8 Plus, Iphone SE 2016, Iphone X / Iphone XS, Iphone Xr, Iphone Xs Max, iPod Touch 4, Ipod Touch 5, Ipod Touch 6,

Onze telefoonshell is beschikbaar voor alle Apple modellen.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.