Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Xiaomi redmi 6 Softcase

41084
Prijs : € 22.95
Softcase Xiaomi redmi 6 met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Xiaomi redmi 6 is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Xiaomi redmi 6 softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Na het uitpakken van uw Xiaomi. Zoek de oplossing om de pincode te wijzigen, te ontgrendelen of de batterij te sparen. U zult nu een geschikte bescherming moeten vinden en kiezen om te voorkomen dat u het scherm van uw smartphone doorbreekt. Wij zijn aanpasbare hoesje-specialist voor Xiaomi. Daarom bieden we de beste Xiaomi Redmi 6-hoesjeen aan. Kun je de hoesje niet vinden die je zoekt? Waarom zou je het niet zelf maken? Het is heel eenvoudig met onze online aanpassingsfunctie. U laadt uw afbeeldingen en teksten en maakt de xiaomi redmi 6-schaal met uw foto's.

De redmi 6 softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Xiaomi redmi 6 Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Xiaomi

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 3 dagen
Verscheept tussen 22/10/2018 en 24/10/2018

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Xiaomi redmi 6?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.