Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Archos Core 57s Softcase

41011
Prijs : € 22.95
Softcase Archos Core 57s met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Archos Core 57s is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Archos Core 57s softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Het Franse merk Archos lanceert een nieuwe smartphone de 57s. Deze mobiele telefoon heeft een scherm van 5.7 '' (14.48 cm), vandaar de naam 57s ... Personaliseer en bescherm uw smartphone met onze flexibele hoesjes volledig onbreekbaar en bedrukbaar met de foto of afbeelding van uw keuze. Of het nu voor jou is of om te behagen, je zult het ontwerp van je keuze vinden door te kiezen uit de bestanden op je computer of door onze beeldbank te doorzoeken die regelmatig wordt bijgewerkt door artiesten van over de hele wereld.

De Core 57s softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Archos Core 57s Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Archos

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 3 dagen
Verscheept tussen 22/10/2018 en 24/10/2018

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Archos Core 57s?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.