Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Crosscall Trekker-M1 / Trekker-M1 Core Softcase

39973
Prijs : € 17.95
Softcase Crosscall Trekker-M1 / Trekker-M1 Core met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Crosscall Trekker-M1 / Trekker-M1 Core is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Crosscall Trekker-M1 / Trekker-M1 Core softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

De Trekker-M1 Core is de ideale smartphone voor uw outdoor uitstapjes, elegant design, waterdicht en duurzaam. Neem het overal! Wanneer u het heerlijk om in het hart van de actie, we willen gaan naar de essentie. Het is in dit licht dat is ontworpen TREKKER-M1 van Crosscall merk. Phone echte actie, zal het ook aan de basis en een bruikbare technologie die u ondersteunt bij al uw extreme momenten. U kunt duiken: het is waterdicht, zelfs in zout water. Confronterende aard en de elementen kan wel tegen schokken en stof. En ten slotte te navigeren: het biedt een vloeiend en intuïtief. Dus stap uit, actie ondernemen en, bovenal, neem het overal mee naartoe.

De Trekker-M1 / Trekker-M1 Core softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Crosscall Trekker-M1 / Trekker-M1 Core Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Crosscall

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 6 dagen
Verscheept tussen 10/02/2023 en 14/02/2023

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Crosscall Trekker-M1 / Trekker-M1 Core?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.