Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Sony Xperia ZL Softcase

29800
Prijs : € 17.95
Softcase Sony Xperia ZL met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Sony Xperia ZL is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Sony Xperia ZL softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

De Xperia ZL is voorzien van een full HD Reality Display van 5 inch. De Sony Xperia ZL is een variant van de Xperia Z. Het ontwerp van de Xperia ZL is anders dan de Xperia Z waarvan de rug is glas terwijl de eerste displays een ruwe plastic achterkant en een minder discrete camera sensor. De Sony Xperia ZL is verkocht door Sony Xperia mei 2013. Wij stellen voor om te verfraaien en pas je Xperia met een siliconen omhulsel. De hoesje is onbreekbaar! Het is schokbestendig en volledig dekt de telefoon voor demping bij vallen. Trakteer uzelf op de ultieme bescherming.

De Sony Xperia ZL softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Sony Xperia ZL Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Sony Ericsson

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 8 dagen
Verscheept tussen 08/12/2022 en 12/12/2022

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Sony Xperia ZL?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.