Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Samsung Galaxy A33 Softcase

45983
Prijs : € 17.95
Softcase Samsung Galaxy A33 met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Samsung Galaxy A33 is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Samsung Galaxy A33 softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Het beschermen van je Samsung Galaxy A33 5g telefoon met een beschermhoes is om verschillende redenen belangrijk. Ten eerste kan een sterke schaal schade door dagelijkse slijtage helpen voorkomen. Slijtage, krassen en stoten kunnen de functionaliteit van uw telefoon na verloop van tijd verminderen, dus het is van cruciaal belang om uw apparaat te beschermen tegen deze schadelijke effecten. Daarnaast kan een beschermhoes je apparaat ook helpen beschermen tegen ernstigere vormen van schade, zoals waterschade of stoten door vallen en tips. Ten slotte kan investeren in een kwaliteitshoes het ook gemakkelijker maken om uw telefoon van accessoires te voorzien en te stylen volgens uw persoonlijke voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar extra bescherming, extra functionaliteit of opvallende designkenmerken, een betrouwbare beschermhoes biedt de perfecte oplossing. Dus waarom zou u er vandaag niet in investeren? Het is tenslotte nog nooit zo eenvoudig geweest om uw telefoon veilig te houden en er geweldig uit te laten zien!

De Galaxy A33 softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Samsung Galaxy A33 Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Samsung

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 5 dagen
Verscheept tussen 01/06/2022 en 03/06/2022

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Samsung Galaxy A33?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.