Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Samsung galaxy a22 5g Softcase

45564
Prijs : € 17.95
Softcase Samsung galaxy a22 5g met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Samsung galaxy a22 5g is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Samsung galaxy a22 5g softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

De Galaxy A22 5G zorgt voor een revolutie in dagelijkse routines met een sneller, responsiever 5G-netwerk, zodat gebruikers meer kunnen doen met grotere flexibiliteit. Met een 6,6-inch FHD+ Infinity-V-scherm met hoge resolutie en 5G-connectiviteit zorgt de Galaxy A22 5G voor een meeslepende kijkervaring waarmee gebruikers zonder onderbreking kunnen genieten van hun favoriete inhoud. De Galaxy A22 5G verrijkt de online gaming- en streamingervaring met een schermverversingssnelheid van 90 Hz en een batterij van 5000 mAh die is ontworpen om het meeste uit uw smartphone te halen. De Samsung Galaxy A22, verkrijgbaar in twee 4G- en 5G-versies, is officieel sinds juni 2021. De 5g-versie is nu te koop vanaf € 270 in verschillende winkels. Deze smartphone is in juni 2021 door het Koreaanse merk geformaliseerd en op 12 juli 2021 op de markt gebracht. De Galaxy A22 is een geweldige telefoon voor iedereen die op zoek is naar een betaalbaar en krachtig toestel. Met zijn grote scherm met hoge resolutie, snelle processor en indrukwekkende batterijduur heeft dit apparaat alle functies die je elke dag nodig hebt. Bovendien maken het gestroomlijnde ontwerp en de hoogwaardige materialen de Galaxy A22 een genot om vast te houden en te gebruiken. Al met al, als je op zoek bent naar een geweldige budget-smartphone zonder in te boeten aan kwaliteit of prestaties, dan is de Galaxy A22 zeker de moeite van het bekijken waard.

De galaxy a22 5g softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Samsung galaxy a22 5g Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Samsung

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 5 dagen
Verscheept tussen 01/02/2023 en 03/02/2023

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Samsung galaxy a22 5g?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.