Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Samsung Galaxy S10+ Softcase

41498
Prijs : € 17.95
Softcase Samsung Galaxy S10+ met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Samsung Galaxy S10+ is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Samsung Galaxy S10+ softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Het grote nieuws is de bubbel in de rechterhoek van het scherm waar de camera is gehuisvest. Samsung keurde de notch niet goed. Deze bubbel is relatief discreet, hij smelt op het scherm en de integratie is geslaagd. Merk op dat deze bubbel groter is op de Galaxy S10 Plus, omdat deze twee camera's bevat, als je hem wilt vergelijken met de Galaxy S10 of Galaxy S10e. Het scherm van de Galaxy S10 Plus is 6,4 inch. een Super AMOLED touchscreen met een plaat in QHD-definitie. In het scherm bevindt zich een vingerafdruksensor aan de onderkant, Samsung heeft een ultrasone sensor begunstigd. Op de achtergrond heeft Samsung de dual-cameramodule die werd gevonden op de Galaxy Note 9 behouden en is deze aangevuld met een derde ultragroothoekcamera zoals die van LG-smartphones.

De Galaxy S10+ softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Samsung Galaxy S10+ Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Samsung

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 7 dagen
Verscheept tussen 13/12/2023 en 15/12/2023

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Samsung Galaxy S10+?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.