Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Orange Rise 54 / Alcatel 1 Softcase

41322
Prijs : € 17.95
Softcase Orange Rise 54 / Alcatel 1 met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Orange Rise 54 / Alcatel 1 is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Orange Rise 54 / Alcatel 1 softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Bescherm uw smartphone Rise 54 gekocht van de Orange-operator met een beschermende schaal. Naast het beschermen van uw laptop, moet u er rekening mee houden dat u met een beschermende schaal als de onze de invloed van magnetische golven die door uw smartphone worden uitgezonden, zult afleiden en daarom elk risico voor uw gezondheid zult beschermen! Zoals Dr. Marc Arazi adviseert: "Om de blootstelling te verminderen, raden we ook aan een schaal te gebruiken, waarmee een paar millimeter tussen het apparaat en de huid kan worden geplaatst, zegt de arts. Noodzakelijk om in een schaal te investeren 'anti-golven', een klassiek model doet het prima. "

De Rise 54 is uitgerust met Android Oreo 8.1, en heeft een 5-inch scherm, deze mobiel is ideaal voor een tiener als de eerste smartphone.

De Rise 54 / Alcatel 1 softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Orange Rise 54 / Alcatel 1 Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Orange

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 9 dagen
Verscheept tussen 07/12/2022 en 09/12/2022

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Orange Rise 54 / Alcatel 1?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.