Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Xiaomi Poco X3 Softcase

45044
Prijs : € 17.95
Softcase Xiaomi Poco X3 met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Xiaomi Poco X3 is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Xiaomi Poco X3 softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

De Xiaomi Poco X3 is een mid-range smartphone die onlangs is uitgebracht door het Chinese bedrijf Xiaomi. De telefoon wordt aangedreven door Qualcomm Snapdragon 732G-processor en heeft een 6,67-inch display. Het heeft ook een drievoudige camera-instelling, bestaande uit een 64 MP hoofdcamera, een 13 MP ultragroothoekcamera en een 2 MP dieptesensor. Een van de opvallende kenmerken van de Poco X3 is de 5160mAh-batterij, waarvan wordt beweerd dat deze tot twee dagen batterijduur levert op een enkele lading. De telefoon ondersteunt ook snelladen en heeft een USB Type-C-poort. De Xiaomi Poco X3 wordt geleverd in twee opslagvarianten: 64 GB en 128 GB. De prijs is 180 € voor de basisvariant en 275 roepies voor de high-end variant.

De Poco X3 softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Xiaomi Poco X3 Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Xiaomi

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 8 dagen
Verscheept tussen 29/08/2022 en 31/08/2022

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Xiaomi Poco X3?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.