Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Motorola One Fusion Plus Softcase

46038
Prijs : € 17.95
Softcase Motorola One Fusion Plus met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Motorola One Fusion Plus is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Motorola One Fusion Plus softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

De Motorola One Fusion Plus is een budget-smartphone die zijn functies niet opoffert. Het heeft een groot 6,5 inch-scherm, een quad-coreprocessor en 6 GB RAM. Bovendien wordt hij geleverd met 128 GB opslagruimte, zodat u al uw belangrijke bestanden en foto's bij de hand hebt. De motorola-telefoon heeft ook een indrukwekkend camerasysteem, met vier sensoren (inclusief een 48 MP hoofdsensor) die prachtige foto's en video's kunnen maken. En als je op zoek bent naar een duurzame telefoon, dan ben je bij de One Fusion Plus aan het goede adres met zijn waterafstotende ontwerp. Kortom, de Motorola One Fusion+ is een geweldige optie voor iedereen die een krachtige, veelzijdige smartphone wil zonder de bank te verslaan. Profiteer van het goede wit en onze hoesjes om uw motorola one fusion+ te beschermen.

De One Fusion Plus softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Motorola One Fusion Plus Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Motorola

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 9 dagen
Verscheept tussen 07/12/2022 en 09/12/2022

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Motorola One Fusion Plus?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.