Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Iphone Xr Softcase

41041
Prijs : € 17.95
Softcase Iphone Xr met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Iphone Xr is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Iphone Xr softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Apple met iphone XR onthult een nieuw scherm: Liquid Retina. Volgens Apple is dit het lcd-scherm van de prachtige markt in september 2018. Deze smartphone wordt op de markt gebracht tussen 859 € en 1029 €, afhankelijk van de opslagruimte die u wilt. Om uw juweel van technologie te beschermen, hebt u een effectieve beschermende schaal nodig om te voorkomen dat u deze breekt. Maar ook mooi en elegant omdat dit juweeltje van technologie niets anders verdient! U bent aan het juiste adres omdat we hebben wat u nodig heeft. En als u de gewenste hoesje niet kunt vinden, kunt u deze maken.

De Iphone Xr softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Iphone Xr Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Apple

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 0 dagen
Verscheept tussen 27/03/2023 en 29/03/2023

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Iphone Xr?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.