Ontwerp nu je eigen hoesje
0

iPhone 14 Pro Softcase

46213
Prijs : € 17.95
Softcase iPhone 14 Pro met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de iPhone 14 Pro is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De iPhone 14 Pro softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Iphone 14 Pro zal vanaf 16 september 2022 op de markt komen. De iPhone 14 Pro heeft een 6,1-inch paneel. Dit jaar profiteren alleen de 14 Pro- en 14 Pro Max-modellen van de nieuwe A16 (of A16 Pro) Bionic-chip. Dit is waarschijnlijk een van de belangrijkste nieuwigheden van deze nieuwe versie van de iPhone: het is nu mogelijk om de telefoon te gebruiken om satellietgesprekken te voeren. iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zijn verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren: Space Black, Silver, Gold en Intense Purple.

De iPhone 14 Pro softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

iPhone 14 Pro Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Apple

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 5 dagen
Verscheept tussen 07/06/2023 en 09/06/2023

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt iPhone 14 Pro?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.