Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Huawei P10 Softcase

39803
Prijs : € 17.95
Softcase Huawei P10 met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Huawei P10 is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Huawei P10 softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Na een wereldwijd succesvolle P9 een partnership met het inwijden van Leica voor de foto, P10 komt. Met een 5.1 inch scherm plaat LTPS LCD Full HD (1920 x 1080 px). Aan de kant van de foto, is de Leica afdichting aan de achterzijde met twee modules 12 en 20 megapixels respectievelijk RGB en zwart-wit. Een duo dat al op de Mate 9 had gevormd en profiteert hier van een software refresh. Aan de voorzijde is een 8MP sensor die verantwoordelijk is voor het verzorgen van het zelfportret of selfie. Huawei heeft het advies van een panel van consumenten gevolgd en heeft besloten om de vingerafdruklezer aan de voorkant van de smartphone te repatriëren.

De P10 softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Huawei P10 Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Huawei

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 10 dagen
Verscheept tussen 21/12/2022 en 23/12/2022

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Huawei P10?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.