Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Samsung Galaxy S9 Softcase

40721
Prijs : € 17.95
Softcase Samsung Galaxy S9 met foto's baby
Op voorraad
4 etoiles 4 /5 (1 customer Reviews)

De softcase voor de Samsung Galaxy S9 is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Samsung Galaxy S9 softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Zonder ontwerp heeft Samsung ook de interne componenten van zijn vlaggenschip beoordeeld. De Samsung Exynos 8895 Galaxy S8 maakt plaats voor de Exynos 9810 die al door het merk is geïntroduceerd. Deze nieuwe chip gebruikt altijd het productieproces in 10 nm, maar die van de tweede generatie, beter onder controle van de fabrikant. De SoC zou moeten opkomen tegen de Snapdragon 845, die de Galaxy S9 in de Verenigde Staten zal gebruiken en snel zal vinden bij de meeste concurrenten, maar ook de Kirin 970 die door Huawei wordt gebruikt in de Mate 10 Pro en Honor View 10.

De Galaxy S9 softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Samsung Galaxy S9 Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Samsung

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 4 dagen
Verscheept tussen 26/09/2023 en 28/09/2023

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Samsung Galaxy S9?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.