Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Crosscall CORE X5 Softcase

46031
Prijs : € 17.95
Softcase Crosscall CORE X5 met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Crosscall CORE X5 is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Crosscall CORE X5 softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

De Crosscall Core X5 is een robuuste en duurzame telefoon die is ontworpen om onder zware omstandigheden te worden gebruikt. Het heeft een duurzame behuizing die bestand is tegen stoten en vallen, en het is ook IP68-gecertificeerd, wat betekent dat het stof- en waterbestendig is. De telefoon heeft ook een 5,7-inch scherm dat wordt beschermd door Corning Gorilla Glass 3, waardoor het kras- en chipbestendig is. Qua prestaties wordt de Crosscall Core X5 aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 820-processor en 4 GB RAM, waardoor het een krachtig apparaat is dat veeleisende taken aankan. Het heeft ook een 4000 mAh-batterij die een uitstekende levensduur van de batterij biedt, zelfs bij gebruik voor veeleisende taken zoals gamen of video's kijken. Over het algemeen is de Crosscall Core X5 een uitstekende keuze voor diegenen die een duurzame en krachtige telefoon nodig hebben die bestand is tegen zware omstandigheden.

De CORE X5 softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Crosscall CORE X5 Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Crosscall

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 8 dagen
Verscheept tussen 08/12/2022 en 12/12/2022

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Crosscall CORE X5?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.