Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Alcatel 3V Softcase

41106
Prijs : € 17.95
Softcase Alcatel 3V met foto's baby
Op voorraad

De softcase voor de Alcatel 3V is letterlijk een tweede huid voor je telefoon. Een beschermende laag van siliconen zorgt voor extra grip, reducering van de kans op schade en is ook nog eens te personaliseren! Met een leuke foto of afbeelding maak je via onze website je eigen ontwerp, zodat je altijd je leukste foto op zak hebt. De Alcatel 3V softcases van Mobilinnov beschermen en zorgen dus ook voor een persoonlijke touch.

Nadat je hebt uitgezocht hoe je de beltonen van je Alcatel kunt aanpassen, bieden we je een aanpasbare hoesje aan voor je Alcatel 3V. Hoe u uw Alcatel 3V laptop hoesje kiest? Heel eenvoudig, raden we aan een schokbestendige beschermende schaal te nemen om deze te beschermen in geval van een val. Daarom vindt u in onze winkel alleen siliconenhoezen gemaakt van een onbreekbare gel. Naast het beschermen van uw mobiele telefoon, zijn onze hoesjeen mooi en mooi. We hebben meer dan 3000 verschillende hoesjeen aangeboden door talentmakers, en als je een specifiek idee hebt van de hoesje die je wilt? Geen probleem, u kunt het ook aanpassen met de tekst en afbeeldingen van uw keuze uit onze aanpassingsfunctie.

De 3V softcase, ook wel TPU genoemd, is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en is daardoor heel erg flexibel. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven.

Alcatel 3V Softcase hoesje maken

  • Een flexibele maar stevige bescherming
  • Een softcase voor de iPhone 6 hoesje ontwerpen
  • Bedrukking met eigen foto aan de achterzijde
  • Goede bescherming tegen schade.
  • Aangenaam om aan te raken
  • Toegang tot alle knoppen en functies
Merken: Alcatel

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 8 dagen
Verscheept tussen 08/12/2022 en 12/12/2022

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Alcatel 3V?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.