Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Vivo Y72 Hoesje Ontwerpen

46180
Prijs : € 13.49

Hoesje Vivo Y72 met foto's baby
Op voorraad

De cases voor de Vivo Y72 van Mobilinnov zijn gemaakt van hardplastic dat de Vivo Y72 beschermt tegen krasjes en deukjes. Het slanke en mooie design van de hoesjes zorgt ervoor dat jouw Vivo nog steeds mooi zichtbaar blijft. Verder zijn de telefoonhoesjes zo gemaakt dat alle knoppen en ingangen van de Vivo Y72 gewoon bereikbaar zijn. De hoesjes beschermen de zijkanten en achterkant van de Vivo Y72. Je kunt de gehele achterkant van het hoesje bedrukken met eigen foto, logo of tekst!

Met een rondom bedrukte foto case kun jij zelf een uniek Vivo Y72 hoesje ontwerpen!

Zoals alle grote merken in de branche, vertrouwt Vivo op het middensegment om zijn verkoop te stimuleren. Met de Y72 5G probeert het Chinese bedrijf een uitgebalanceerde 5G-smartphone aan te bieden voor ongeveer € 300.

We verwelkomen de aanwezigheid van een 3,5 mm jack-poort en een microSD-kaartsleuf in de Dual-Sim-lade. De smartphone is compatibel met 5G en heeft een NFC-chip voor contactloos betalen. De eigenaar zal profiteren van Bluetooth 5.1 en wifi 5, al met al klassiek.

De Y72 telefooncase met foto is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van stevig plastic en is nauwelijks flexibel maar zit strak om uw toestel heen. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven. Transparant hoesje

  • Zelf een hoesje voor de Vivo Y72 ontwerpen.
  • Krasvaste bedrukking van de foto op de case.
  • Bedrukking: HD-resolutie print, volledig rondom
  • Openingen voor de knoppen
  • Een persoonlijke tint met eigen foto op de achterkant.
Merken: Vivo

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 9 dagen
Verscheept tussen 07/12/2022 en 09/12/2022

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Vivo Y72?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.