Ontwerp nu je eigen hoesje
0

HUAWEI P50 Pocket Hoesje Ontwerpen

45969
Prijs : € 11.95

Hoesje HUAWEI P50 Pocket met foto's baby
Op voorraad

De cases voor de HUAWEI P50 Pocket van Mobilinnov zijn gemaakt van hardplastic dat de HUAWEI P50 Pocket beschermt tegen krasjes en deukjes. Het slanke en mooie design van de hoesjes zorgt ervoor dat jouw Huawei nog steeds mooi zichtbaar blijft. Verder zijn de telefoonhoesjes zo gemaakt dat alle knoppen en ingangen van de HUAWEI P50 Pocket gewoon bereikbaar zijn. De hoesjes beschermen de zijkanten en achterkant van de HUAWEI P50 Pocket. Je kunt de gehele achterkant van het hoesje bedrukken met eigen foto, logo of tekst!

Met een rondom bedrukte foto case kun jij zelf een uniek HUAWEI P50 Pocket hoesje ontwerpen!

Dit jaar zal in 2022 de markt voor opvouwbare smartphones groeien. Deze telefoon, verkocht vanaf € 1.200,- staat voor Samsung's Z-flip. Ondanks de afmetingen van 170 x 75,5 x 7,5 mm eenmaal geopend en het gewicht van 190 g, is de grip erg goed en wordt hij snel vergeten in de zak. Huawei blijft de opslag uitbreiden met een kaart in NanoMemory-formaat (eigendom) en niet met microSD, maar vergeet de 3,5 mm-aansluiting.

Waarom zou je bescherming kopen voor je P50 Pocket-telefoon?

Zoals elke mobiele gebruiker weet, zijn telefoonhoesjes een essentieel accessoire. Er zijn veel redenen om een ​​Huawei P50 Pocket telefoonhoesje te kopen. Om te beginnen kan het je telefoon helpen beschermen tegen krassen en andere schade. De case helpt ook om je telefoon schoon en vrij van vuil en stof te houden. Bovendien kan de hoes een beetje extra grip bieden, waardoor het minder waarschijnlijk is dat je telefoon uit je hand glijdt. En tot slot kan de case wat stijl toevoegen aan je telefoon, waardoor je je persoonlijkheid kunt uiten. Of je nu op zoek bent naar bescherming, stijl of gewoon een manier om je telefoon schoon te houden, een Huawei P50 Pocket telefoonhoesje is een goede keuze.

De HUAWEI P50 Pocket telefooncase met foto is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van stevig plastic en is nauwelijks flexibel maar zit strak om uw toestel heen. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven. Transparant hoesje

  • Zelf een hoesje voor de HUAWEI P50 Pocket ontwerpen.
  • Krasvaste bedrukking van de foto op de case.
  • Bedrukking: HD-resolutie print, volledig rondom
  • Openingen voor de knoppen
  • Een persoonlijke tint met eigen foto op de achterkant.
Merken: Huawei

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 5 dagen
Verscheept tussen 01/06/2022 en 03/06/2022

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt HUAWEI P50 Pocket?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.