Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Oppo Reno 7 4G Hoesje Ontwerpen

46250
Prijs : € 13.49

Hoesje Oppo Reno 7 4G met foto's baby
Op voorraad

De cases voor de Oppo Reno 7 4G van Mobilinnov zijn gemaakt van hardplastic dat de Oppo Reno 7 4G beschermt tegen krasjes en deukjes. Het slanke en mooie design van de hoesjes zorgt ervoor dat jouw Oppo nog steeds mooi zichtbaar blijft. Verder zijn de telefoonhoesjes zo gemaakt dat alle knoppen en ingangen van de Oppo Reno 7 4G gewoon bereikbaar zijn. De hoesjes beschermen de zijkanten en achterkant van de Oppo Reno 7 4G. Je kunt de gehele achterkant van het hoesje bedrukken met eigen foto, logo of tekst!

Met een rondom bedrukte foto case kun jij zelf een uniek Oppo Reno 7 4G hoesje ontwerpen!

De Reno 7 4G is gebouwd met een 6,4-inch geperforeerd scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz en een maximale bemonsteringsfrequentie van 180 Hz, voor een soepele en snelle ervaring met inhoud op het scherm. Oppo koos voor een AMOLED FHD+-scherm in deze middenklasse en software-opties om de kleuren op het scherm levendiger te maken.

Hoewel dit model wordt verkocht in slechts één opslag- en RAM-variant, is Oppo genereus geweest. De Reno 7 4G beschikt over 8 GB RAM en 256 GB ROM, met de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden met een microSDXC-kaart. Alles loopt vrij soepel op dit apparaat en de prestaties van de vingerafdruksensor op het scherm van de Reno 7 zijn beter dan die van bijvoorbeeld de Google Pixel 6 Pro.

De Reno 7 4G telefooncase met foto is een hoesje dat alleen de achterkant van uw toestel bedekt. Het hoesje is gemaakt van stevig plastic en is nauwelijks flexibel maar zit strak om uw toestel heen. Dit hoesje kan aan de achterkant bedrukt worden waarbij de zijkanten vrij blijven. Transparant hoesje

  • Zelf een hoesje voor de Oppo Reno 7 4G ontwerpen.
  • Krasvaste bedrukking van de foto op de case.
  • Bedrukking: HD-resolutie print, volledig rondom
  • Openingen voor de knoppen
  • Een persoonlijke tint met eigen foto op de achterkant.
Merken: Oppo

De volgende verzendkosten en levertijden van orders die op Mobilinnov worden geplaatst

Standaard levering : 2/4 werkdagen - 5,00 EUR

Express levering : 1/2 werkdagen - 15,00 EUR

Productie tijd : 8 dagen
Verscheept tussen 11/12/2023 en 13/12/2023

geschenkverpakkingen

We hebben de aandacht voor detail. Uw product wordt geleverd in een elegante doos. Ideaal voor een geschenk aan te bieden. geschenkverpakkingen  Deel uw mening over dit artikel

Zodra het product is gekocht, zul je in staat om een reactie te verlaten.

Vertel ons waarom u van ❤ dit produkt Oppo Reno 7 4G?

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.