Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Hoesje Je peux pas jai Kendji Girac voor One Plus

door Cadeaux

Bescherm uw iPhone, Samsung, met onze aanpasbare telefoon Je peux pas jai Kendji Girac schaal. Creëer de romp van je dromen voor meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.

€ 9.95
Op voorraad
pago seguro

Beschrijving van het product

hoe oud is kendji girac?

Om zijn leeftijd te kennen, moet je eerst zijn geboortedatum weten, die 3 juli 1996 is. We laten je weten dat hij in 2019, hij was 22 jaar oud!

wat is de echte naam van kendji girac?

Kendji Girac wordt eigenlijk genoemd ... .Kendji Jason Maille! De zanger bekend om zijn zigeunergeluid heeft besloten om zijn naam te veranderen. Op het eerste gezicht lijkt deze naamswijziging voor Kendji Girac misschien verrassend als we weten hoeveel de vertolker van "To forget" iemand is die eenvoudig is in het dagelijks leven. Maak je geen zorgen! De overgang van Kendji Maillé naar Kendji Girac is geen grap van de kant van de kunstenaar, noch een oproer van de marketing! "Girac" is gewoon de naam die de moeder van de Perigord draagt: hij is een van de beste Franstalige zangers van zijn generatie.

One Plus Hoesje

One Plus One, One Plus X, OnePlus 10 Pro 5G, Oneplus 10T, OnePlus 3, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6, Oneplus 6T, OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, OnePlus 8, Oneplus 8 Pro, OnePlus 8T, OnePlus 9, OnePlus 9 Pro, Oneplus Nod 2T, OnePlus NORD, OnePlus Nord 2, OnePlus Nord CE 2 5G, OnePlus Nord CE 5G, OnePlus Two,

Onze telefoonshell is beschikbaar voor alle One Plus modellen.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.