Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Hoesje Argentina Foot 2014 voor One Plus

door JuanCharles

Bescherm uw iPhone, Samsung, met onze aanpasbare telefoon Argentina Foot 2014 schaal. Creëer de romp van je dromen voor meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.

€ 17.9
Op voorraad
pago seguro

Beschrijving van het product

De afbeelding is een schilderij van Messi. Hij lijkt een doelpunt te vieren. Hij draagt ​​het Argentijnse shirt met het nummer 10. Messi is een van de meest getalenteerde voetballers ter wereld en wordt algemeen beschouwd als een van de grootste spelers aller tijden. Het beeld legt zijn vreugde en opwinding vast bij het scoren van een doelpunt, en het benadrukt ook zijn patriottisme voor zijn thuisland, Argentinië. Het schilderij zit vol kleur en beweging, en het geeft perfect de energie en passie van Messi en de voetbalsport weer.

One Plus Hoesje

One Plus One, One Plus X, OnePlus 10 Pro 5G, Oneplus 10T, OnePlus 3, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6, Oneplus 6T, OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, OnePlus 8, Oneplus 8 Pro, OnePlus 8T, OnePlus 9, OnePlus 9 Pro, OnePlus NORD, OnePlus Nord 2, Oneplus Nord 2T, OnePlus Nord CE 2 5G, OnePlus Nord CE 5G, OnePlus Two,

Onze telefoonshell is beschikbaar voor alle One Plus modellen.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.