Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Hoesje Calavera Dias de los muertos voor Crosscall


Bescherm uw iPhone, Samsung, met onze aanpasbare telefoon Calavera Dias de los muertos schaal. Creëer de romp van je dromen voor meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.

€ 14
Op voorraad
pago seguro

Beschrijving van het product

Hier is een Mexicaanse calavera-schedel met bloemen op een zwarte achtergrond. De afbeelding is heel kleurrijk en stelt u in staat een iPhone 8-hoes of een andere smartphone aan te passen met een calavera in de vorm van een telefoon. Gebruik deze print om een ​​trendy accessoire voor haloween te maken of om de dag des doods te vieren. Een Mexicaans geloof beroemd gemaakt door de cartoon Coco de disney.

Mexicaanse calavera

Calavera betekent schedel of menselijke schedel in het Spaans. Het feest van de doden wordt gevierd in de Mexicaanse cultuur sinds de jaren 1920. Het is gebruikelijk om naar een begraafplaats en het graf van de doden te gaan om de calavera als een offer aan te bieden. Dit zal de ziel van de overledene voeden.

Tattoo Calavera

Naast het aanbieden van een koffer calavera, of een t-shirtschedel, de dag van de doden of sterft Je kunt verzinnen en een efemere tatoeage van een calavera maken. De schedels worden ook vaak omringd door bloemen en veel details en kleuren, waardoor de charme van de tekening wordt gecreëerd.

Crosscall Hoesje

Crosscall Action X3, Crosscall Action x5, Crosscall Core M4, Crosscall Core M5, Crosscall Core X4, Crosscall CORE X5, Crosscall Core-X3, Crosscall CORE-X4 NEO, Crosscall Trekker X3, Crosscall Trekker X4, Crosscall Trekker-M1 / Trekker-M1 Core,

Onze telefoonshell is beschikbaar voor alle Crosscall modellen.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.