Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Hoesje whitney houston voor Apple

door MagicArt

Bescherm uw iPhone, Samsung, met onze aanpasbare telefoon whitney houston schaal. Creëer de romp van je dromen voor meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.

€ 16
Op voorraad
pago seguro

Beschrijving van het product

Whitney Houston was een Amerikaanse zangeres en actrice. Ze was een van de best verkopende muziekartiesten ter wereld, met 200 miljoen verkochte platen wereldwijd. Haar debuutalbum, Whitney Houston, werd uitgebracht in 1985 en werd het best verkochte debuutalbum van een vrouw in de geschiedenis. Haar tweede album, Whitney, werd het eerste album van een vrouw die debuteerde op nummer één in de Billboard 200-hitlijst. Houston is een van de bekendste artiesten van popmuziek en haar bijdrage aan het genre heeft ervoor gezorgd dat ze "The Voice" wordt genoemd. is aangehaald als een invloed van andere kunstenaars, waaronder Beyoncé, Alicia Keys, Christina Aguilera, Jennifer Hudson en Leona Lewis. In 2009 noemde Guinness World Records Houston de meest bekroonde vrouwelijke artiest aller tijden. Ze is ook een van de slechts twee artiesten met zeven opeenvolgende nummer één-singles in de Amerikaanse Billboard Hot 100-hitlijst, samen met Mariah Carey. Vanwege haar uitstekende muzikale carrière is het kopen van een product met een afbeelding van Whitney Houston een manier om steun te betuigen aan een legendarische figuur in de popmuziek. Je koopt niet alleen een kwaliteitsproduct, maar steunt ook een artiest die een grote impact heeft gehad op het muzikale landschap.

Apple Hoesje

Airpods, Airpods Pro, Ipad 2, Ipad 3, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, Iphone 4, Iphone 4S, Iphone 5, Iphone 5C, Iphone 5S, Iphone 6 4.7, Iphone 6 Plus 5.5, Iphone 6s, Iphone 6s Plus, Iphone 7 / Iphone 8 / iPhone SE 2020, Iphone 7 Plus / iPhone 8 Plus, Iphone SE 2016, Iphone X / Iphone XS, Iphone Xr, Iphone Xs Max, iPod Touch 4, Ipod Touch 5, Ipod Touch 6,

Onze telefoonshell is beschikbaar voor alle Apple modellen.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.