Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Hoesje Prince Arslan voor Apple

door KAVALLA

Bescherm uw iPhone, Samsung, met onze aanpasbare telefoon Prince Arslan schaal. Creëer de romp van je dromen voor meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.

€ 9.95
Op voorraad
pago seguro

Beschrijving van het product

Prince Arslan is een fan van manga kunst. Het is de kroonprins van het Koninkrijk der Parse en de hoofdpersoon van de manga. Tijdens zijn eerste slag, zijn koninkrijk, Parse, wordt veroverd door de Lusitano vanwege het verraad van Kharlan. Het is blijkbaar kwetsbaar en onzeker van zichzelf, in tegenstelling tot zijn vader, en erg leuk; Hij is bereid om zijn leven op het spel voor een van zijn vrienden, zijn familie en zijn koninkrijk te zetten. In het begin van blind voor fouten Parse, het wordt meer bewust kwaad zijn land na een ontmoeting met Star, en wil de overtuigingen van de Lusitano te leren. Aan het einde van seizoen 1, hij is het hoofd van een leger van 10.000 soldaten en vastleggen van het fort St. Samuel, 1 grote overwinning parse sinds de invasie van het koninkrijk. Hij werd gedreven aan het zwaard en boog door Erhan Valphreze, en is erg populair bij Azrael en Srûshi, twee valken opgeleid door marzbâhn Kishwahd.

Apple Hoesje

Airpods, Airpods Pro, Ipad 2, Ipad 3, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, Iphone 3G, iPhone 3G S , Iphone 4, Iphone 4S, Iphone 5, Iphone 5C, Iphone 5S, Iphone 6 4.7, Iphone 6 Plus 5.5, Iphone 6s, Iphone 6s Plus, Iphone 7 / Iphone 8 / iPhone SE 2020, Iphone 7 Plus / iPhone 8 Plus, Iphone SE 2016, Iphone X / Iphone XS, Iphone Xr, Iphone Xs Max, iPod Touch 4, Ipod Touch 5, Ipod Touch 6, Macbook Pro 13 pouces Edition 2016,

Onze telefoonshell is beschikbaar voor alle Apple modellen.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.