Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Hoesje Odin voor Apple

door KAVALLA

Bescherm uw iPhone, Samsung, met onze aanpasbare telefoon Odin schaal. Creëer de romp van je dromen voor meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.

€ 19
Op voorraad
pago seguro

Beschrijving van het product

Odin is een god in de Noorse mythologie die werd geassocieerd met oorlog, veldslagen en de dood. Hij was ook de god van wijsheid, poëzie en magie. Er wordt gezegd dat Odin twee kraaien had, Huginn en Muninn genaamd, die de wereld rondvlogen en hem nieuws brachten. Hij had ook een wolf genaamd Fenrir die zo groot en woest was dat de goden hem moesten vastbinden. Odin was een complexe god en zijn verhaal staat centraal in de Noorse mythologie. Als je meer over hem wilt weten, zijn er veel bronnen online en in bibliotheken beschikbaar.

Wie zijn de kinderen van de god Odin

Odin is de god van oorlog en dood in de Noorse mythologie, en hij is ook de vader van vele bekende goden en helden. Onder zijn kinderen zijn Thor, de god van de donder, en Baldr, de god van het licht. Odins dochter is Freya, de godin van liefde en schoonheid. Zijn zonen zijn Vidar, de god van wraak, en Vali, de god van gerechtigheid. Odin heeft ook twee wolven, Geri en Freki, die hem op zijn reizen vergezellen. Naast zijn kinderen is Odin ook de vader van Sleipnir, het achtbenige paard dat in één dag de wereld kan oversteken. Als de vader van zoveel belangrijke personages in de Noorse mythologie, is Odin een centraal personage in veel verhalen en legendes.

Apple Hoesje

Airpods, Airpods Pro, Ipad 2, Ipad 3, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Iphone 15, Iphone 15 Plus, Iphone 15 Pro, Iphone 15 Pro Max, Iphone 4, Iphone 4S, Iphone 5, Iphone 5C, Iphone 5S, Iphone 6 4.7, Iphone 6 Plus 5.5, Iphone 6s, Iphone 6s Plus, Iphone 7 / Iphone 8 / iPhone SE 2020, Iphone 7 Plus / iPhone 8 Plus, Iphone SE 2016, Iphone X / Iphone XS, Iphone Xr, Iphone Xs Max, iPod Touch 4, Ipod Touch 5, Ipod Touch 6,

Onze telefoonshell is beschikbaar voor alle Apple modellen.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.