Ontwerp nu je eigen hoesje
0

Hoesje Hell voor Apple

door akyanyme

Bescherm uw iPhone, Samsung, met onze aanpasbare telefoon Hell schaal. Creëer de romp van je dromen voor meer dan 800 verschillende mobiele telefoons.

€ 19
Op voorraad
pago seguro

Beschrijving van het product

Mijn vrienden, vandaag presenteer ik jullie een illustratie die speelt met onze waarnemingen en ons doet nadenken over de aard van goed en kwaad. Deze afbeelding is het verhaal van een onwaarschijnlijk personage, een demon met hoorns, die ook een welwillende superheld is. In het midden van het beeld springt de hoofdpersoon meteen in het oog. Hij is een demon, met horens en intimiderende trekken, maar er is niets slechts aan hem. Integendeel, zijn uitdrukking is serieus, bijna zachtaardig, en laat zien dat hij er niet is om chaos te zaaien, maar om te helpen en te beschermen. Hij is de belichaming van een onwaarschijnlijke superheld, die laat zien dat er zelfs in de hel goedheid kan zijn. De achtergrond van de afbeelding is een gradiënt van warme kleuren, van intens rood tot zachtgeel, die doet denken aan de vlammen van de hel, maar ook de hitte en passie van onze demonische superheld symboliseert. Deze illustratie is niet zomaar een afbeelding, het is een weerspiegeling van de aard van goed en kwaad, hoe schijn kan bedriegen, en er kan goedheid zijn, zelfs waar je het niet verwacht. Als je naar haar kijkt, zie je niet alleen een superheldendemon, maar voel je alle dubbelzinnigheid en complexiteit van haar karakter. Het is een uitnodiging om verder te gaan dan de schijn, om onze vooroordelen te heroverwegen en om vriendelijkheid te zoeken waar we die het minst verwachten.

Apple Hoesje

Airpods, Airpods Pro, Ipad 2, Ipad 3, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Iphone 15, Iphone 15 Plus, Iphone 15 Pro, Iphone 15 Pro Max, Iphone 4, Iphone 4S, Iphone 5, Iphone 5C, Iphone 5S, Iphone 6 4.7, Iphone 6 Plus 5.5, Iphone 6s, Iphone 6s Plus, Iphone 7 / Iphone 8 / iPhone SE 2020, Iphone 7 Plus / iPhone 8 Plus, Iphone SE 2016, Iphone X / Iphone XS, Iphone Xr, Iphone Xs Max, iPod Touch 4, Ipod Touch 5, Ipod Touch 6,

Onze telefoonshell is beschikbaar voor alle Apple modellen.

© 2013 - 2015 Mobilinnov · Algemene & voorwaarden · Alle rechten voorbehouden.